Sistemul de placare verticala se bazeaza pe aplicarea pe pereti verticali ce permit ancorarea, a unui mortar pe baza de ciment care, datorita conditiilor sale tehnice, permite obtinerea unei texturi specifice, si fara conditii de manipulare.

Aplicat pe pere╚Ťii exteriori ╚Öi/sau interiori, cre─âm o pardoseal─â rezistent─â ╚Öi pl─âcut─â estetic. Relieful se aplica prin sabloane, avem diferite reliefuri, in functie de gustul clientului. Culoarea poate fi aplicat─â. De asemenea, pot fi oferite netede, lustruite.

Realizam pardoseli din beton imprimat pe pereti sau suprafete verticale. Pe langa realizarea pardoselilor din beton imprimat se realizeaza scari, pereti, gratare, fatade etc.

Ofer─â casei tale o not─â modern─â schimb├ónd placarea exterioar─â a unui perete sau d─â casei tale o not─â rustic─â cu matri╚Ťe din imita╚Ťie de piatr─â, la care putem ad─âuga o gam─â larg─â de culori pentru a-╚Ťi oferi rezultatul a╚Öteptat.

O caracteristic─â important─â a produsului este c─â atunci c├ónd este aplicat direct pe suport, acesta este solid integrat ├«n acesta, oferindu-i o mare rezisten╚Ť─â mecanic─â ╚Öi oferind o not─â rustic─â, care nu va da niciodat─â impresia de g─âuri ╚Öi false a╚Öa cum se ├«nt├ómpl─â cu produsele prefabricate. .

Se elimină îmbinările, ca și în cazul produselor prefabricate, fiind un produs pe care îl aplicăm direct pe suportul de decorat.

Este de remarcat faptul că aplicarea sa poate fi efectuată în exterior și în interior pentru decorare, urmând îndrumările necesare în fiecare caz.

A fost dezvoltat─â o gam─â larg─â de culori pentru a putea colora ╚Öi a da un efect cromatic variat suprafe╚Ťelor, permi╚Ť├óndu-ne s─â le corect─âm dac─â este necesar la un moment dat.

Tabelul de culori ne permite sa adaptam finisajul la mediul pe care ni-l dorim, oferind detalii de imbatranire si tratament acid care vor distinge orice decor dorit.