Beton Amprentat Vertical este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special (beton ce contine fibre elastice pentru protectia betonului la aparitia fisurilor majore si aditivi pentru marirea rezistentei la ciclurile inghet-dezghet) cu ajutorul unor matrite care imita aspectul pietrei naturale, a caramizii, a gresiei, granit etc.

Beton Amprentat Vertical Decorativ

Beton Amprentat Vertical se aplica pe suprafete verticale, cum poate fi: Garduri din Beton Amprentat, Ziduri, Pereti sau Garduri din Beton Amprentat

Sistemul de placare verticala se bazeaza pe aplicarea pe pereti verticali ce permit ancorarea, a unui mortar pe baza de ciment care, datorita conditiilor sale tehnice, permite obtinerea unei texturi specifice, si fara conditii de manipulare.

Aplicat pe pere╚Ťii exteriori ╚Öi/sau interiori, cre─âm o pardoseal─â rezistent─â ╚Öi pl─âcut─â estetic. Relieful se aplica prin sabloane, avem diferite reliefuri, in functie de gustul clientului. Culoarea poate fi aplicat─â. De asemenea, pot fi oferite netede, lustruite.

Realizam pardoseli din beton imprimat pe pereti sau suprafete verticale. Pe langa realizarea pardoselilor din beton imprimat se realizeaza scari, pereti, gratare, fatade etc.

Ofer─â casei tale o not─â modern─â schimb├ónd placarea exterioar─â a unui perete sau d─â casei tale o not─â rustic─â cu matri╚Ťe din imita╚Ťie de piatr─â, la care putem ad─âuga o gam─â larg─â de culori pentru a-╚Ťi oferi rezultatul a╚Öteptat.

O caracteristic─â important─â a produsului este c─â atunci c├ónd este aplicat direct pe suport, acesta este solid integrat ├«n acesta, oferindu-i o mare rezisten╚Ť─â mecanic─â ╚Öi oferind o not─â rustic─â, care nu va da niciodat─â impresia de g─âuri ╚Öi false a╚Öa cum se ├«nt├ómpl─â cu produsele prefabricate. .

Se elimină îmbinările, ca și în cazul produselor prefabricate, fiind un produs pe care îl aplicăm direct pe suportul de decorat.

Este de remarcat faptul că aplicarea sa poate fi efectuată în exterior și în interior pentru decorare, urmând îndrumările necesare în fiecare caz.

A fost dezvoltat─â o gam─â larg─â de culori pentru a putea colora ╚Öi a da un efect cromatic variat suprafe╚Ťelor, permi╚Ť├óndu-ne s─â le corect─âm dac─â este necesar la un moment dat.

Tabelul de culori ne permite sa adaptam finisajul la mediul pe care ni-l dorim, oferind detalii de imbatranire si tratament acid care vor distinge orice decor dorit.

Un alt mare avantaj al betonului amprentat pe care ├«l ofer─â firma noastr─â din ├«l reprezint─â robuste╚Ťea ╚Öi soliditatea sa. ├Än anumite situa╚Ťii, zonele cu beton amprentat pot fi foarte circulate, fiind extrem de expuse uzurii, parc─ârile auto de exemplu.

Pavajele de beton amprentat in Romania se trateaz─â foarte bine cu coloran╚Ťi ce au rol de ├«nt─ârire ╚Öi ce confer─â rezisten╚Ť─â, ob╚Ťin├óndu-se astfel culorile necesare precum ╚Öi o rezisten╚Ť─â dubl─â la abraziune ╚Öi uzur─â fa╚Ť─â de betonul clasic.

Portofoliul companiei noastre de beton amprentat este cea mai importanta carte de vizita, ce reflecta seriozitatea si nivelul profesional cu care ne desfasuram activitatea. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate de calitate si etica profesionala.

Dorim sa crestem impreuna si sa ne dezvoltam impreuna. Intentionam sa fim un pion important in procesul de dezvoltare a casei dumneavoastra prin serviciile noastre de beton amprentat vertical, beton elicopterizat, beton polimer sau beton dezactivat. Standardele de calitate ridicate in ceea ce priveste betonul amprentat, promptitudinea si deschiderea fata de nevoile clientilor ne recomanda ca partener.

Compania noastra este una dintre cele mai importanta firme din Romania in materie de pavaje beton amprentat si implicit una dintre cele mai competitive la nivel European si nu doar in Romania.

Pentru orice solicitari legate de beton amprentat vertical, compania noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii de calitate si cu o atitudine pozitiva care ne vor transforma in parteneri de incredere si de durata.