Beton Imprimat in Romania

Suntem o companie cu capital 100% romanesc si cu prezenta pe piata din Romania de peste 10 ani. Oferim solutii personalizate de beton amprentat, beton elicopterizat, beton polimer si beton dezactivat, adaptate nevoilor fiecarui client venind in intampinarea dumneavoastra cu un raport calitate-pret excelent si garantie contractuala.

Portofoliul nostru de lucrari este principala carte de vizita, bucurandu-ne de un numar considerabil de clienti care au apelat la serviciile noastre de beton amprentat, dezactivat, elicopterizat si polimer, garantand astfel executia unei lucrari bine efectuate.

Avem o experiență vasta de aproximativ 10 ani de zile, o experiență căpătată atat in strainatate cat si in Romania. Din 2019 suntem și pe piața din România, oferind servicii de Beton Amprentat în toată țara!

Executam lucrari de pavare cu beton amprentat, cunoscut ca si beton decorativ, care are rolul de a imita întocmai diferite elemente decorative, respectiv: caramida, piatra de rau, piatra cubica sau chiar lemnul, etc.

Ca sa te asiguri ca pavajele din beton amprentat rezista mult timp, consulta o echipa de specialisti si alege tipul potrivit de beton in functie de suprafata amenajata. Totodata, ai grija sa cureti si sa reimprospatezi periodic aspectul acestora lacuindu-le cu solutii speciale!

Alegand sa lucrati cu BETON IMPRIMAT veti beneficia nu doar de experienta de peste 10 ani pe care am castigat-o furnizand solutii de beton amprentat, beton elicopterizat, beton polimer si beton dezactivat pe teritoriul Europei ci de o echipa determinata, serioasa si profesionista!