Beton Amprentat Craiova

Beton amprentat Craiova: Este cunoscut ca si beton imprimat sau beton decorative si are rolul de a imita intocmai diferite elemente decorative: Caramida, Piatra de rau, Piatra cubica, sau chiar si Lemnul.

Betonul amprentat in Craiova reprezinta o tehnica moderna de pavare folosita in Romania de peste 10 ani. Aceasta tehnologie este alegerea favorita a arhitectilor si a constructorilor datorita avantajelor sale privind rezistenta si design-ului autentic. Executam tot felul de lucrari cu pavaje din beton imprimat si pardoseli industriale la preturi foarte accesibile. Versatilitatea acestui material îl încununează ca realizarea de pardoseli atât în ​​lucrări private, cât și în lucrări publice, fibrele care se amestecă cu betonul și rășinile folosite îi conferă caracteristici imbatabile din punct de vedere calitate/preț, nu veți găsi mai bune. Ca atare puteti alege aproape orice suprafata exterioara si chiar interioara pentru a fi acoperita cu beton amprentat.

Astfel se poate obtine un beton decorativ cu rezistenta extraordinara care depaseste orice alta forma de pavaj in orce loc unde se poate turna beton.

Beton Amprentat Oltenia - Paviment Imprimat Decorativ

Avantaje Beton Amprentat Craiova

Mai mult decat atat, aceest tip de beton pune la dispozitie cele mai noi si utile tehnologii de pavaj atat exterior cat si interior pentru amenajarea suprafetelor din spatiile publice sau private.

Din punct de vedere al intinderii, betonul decorativ dispune de o diversitate mare de modele culori, tehnici de lucru, pe de o parte, iar, pe de alta parte, si de creativitate noutate si adapabilitate.

Beton amprentat Craiova iese in evidenta si prin durabilitatea si rezistenta sa, aspecte care fac ca acesta sa reprezinte Solutia ideala pentru curti, spatii comerciale, hale, parcuri, strazi, trotuare, inlaturandlipsurile pavajelor clasice.

In ceea ce priveste modalitatea de realizare, betonul amprentat, de obtine prin imprimarea ununi strat de beton propriu zis, amestecat cu coloranti rasini si alte produse chimice, imprimare ce se face folosind o matrita special folosita in acest domeniu.

De ce Beton Amprentat in Craiova:

Particularitatea betonului amprentat este ca acesta se poate plia in raport cu preferintele clientilor, astfel, combinand duritatea betonului cu materialele de inalta calitate si cu experienta unor adevarati profesionisti.

Reprezinta solutia optima ptr amenajarea parcarilor, centrelor comerciale, parcurilor, benzinariilor, curtilor, gradinilor, garajelor, dar de asemenea si a zonelor inguste precum alei pietonale, piste de biciclete trotuare, etc.

Dispunem de toate resursele necesare pentru a face fata lucrarilor de orice marime in lucrari de beton amprentat Craiova: pavaje din beton imprimat, suprafete imprimate vertical, pardoseli industriale si agregat expus in toata localitatea Craiova. Companiile mari, ca instituții, ne recunosc munca și au încredere în calitatea, know-how-ul și seriozitatea noastră. Vă oferim cea mai bună atenție personalizată și suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem la întrebări. Lucrăm în principal în Craiova și provinciile învecinate. Vă oferim preturi foarte avantajoase pe m2, pentru lucrări cu beton amprentat. Pentru lucrări majore călătorim în toată țara.